Qui som

Liderant el sector des del 1950

Can Boada, una empresa familiar que va veure la llum el 1950 de la mà de Joan Boada i Requesens i Emili Boada i Rovira a la ciutat comtal. Inicialment, va abastar el món de la fotografia amb càmeres, rodets i revelats analògics. Tot i això, la passió per evolucionar al costat de la tecnologia la va portar al món de la fotografia digital i la impremta, cosa que va impulsar el seu creixement continu.

Al començament, la botiga es trobava al transitat Carrer Comtal, ubicada estratègicament entre Via Laietana i Portal de l'Àngel. Actualment, la seva llar és a l'acollidora Carrer Moles 9, un carreró que connecta el Carrer Comtal amb el carrer Fontanella.

La missió de Can Boada sempre ha estat clara: satisfer les necessitats de tots els seus clients, des dels més joves amb treballs acadèmics fins a la tercera edat amb els encàrrecs més especials. L´empresa s´enorgulleix d´adaptar-se al creixement tecnològic, garantint la continuïtat del negoci familiar i mantenint l´essència que l´ha caracteritzat al llarg dels anys.

La seva visió s'enfoca a continuar creixent de la mà de l'evolució tecnològica i s'adapta constantment als nous sistemes i maquinàries de negoci per oferir serveis actualitzats i d'avantguarda.

La proposta única de Can Boada resideix en la seva habilitat per personalitzar cada feina segons les necessitats i els desitjos dels seus clients. Aquí les idees troben el seu lloc i es converteixen en realitat. El seu equip altament capacitat proporciona solucions creatives per materialitzar projectes en múltiples formats, assegurant la plena satisfacció dels que confien en els serveis.

Passió i dedicació al llarg d'una àmplia trajectòria

Can Boada no només ha estat testimoni de l'evolució tecnològica, sinó que ha abraçat el canvi amb passió i dedicació, assegurant un futur prometedor en mantenir viva la flama del negoci familiar i brindar experiències úniques a tots aquells que travessen les portes. Vine a visitar-nos i gaudeix d´un servei proper i de qualitat. T'esperem!

Deixa'ns un missatge

A través del formulari ens pots fer arribar les teves preguntes, consultes i peticions. Ens posarem en contacte amb tu per donar-te una resposta ràpida.